Μόνο για «περισσότερα τετραγωνικά» η πλατφόρμα της ΚΕΔΕΣτους ιδιοκτήτες που έχουν δηλώσει λιγότερα τετραγωνικά από τα πραγματικά ή δεν είχαν δηλώσει καθόλου τα τετραγωνικά μέτρα κτισμάτων ή οικοπέδων τους αφορά η  λειτουργία της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης της επιφάνειας ακινήτων, στους δήμους της χώρας.

Πιο αναλυτικά, αφορά στους ιδιοκτήτες κτισμάτων ή οικοπέδων που δεν τα έχουν δηλώσει στον δήμο καθώς και όσους έχουν δηλώσει στον δήμο καθώς και όσους έχουν δηλώσει ακίνητα με μικρότερο εμβαδόν από το πραγματικό, όπως διαμερίσματα, μονοκατοικίες, καταστήματα, γραφεία, αποθήκες, βοηθητικούς χώρους, νόμιμα ή τακτοποιημένα αυθαίρετα.
Επίσης, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορεί να δηλωθεί και τυχόν αλλαγή της χρήσης της ιδιοκτησίας σε άλλη από αυτήν που ήταν δηλωμένη στον δήμο.

Εάν το εμβαδόν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να το δηλώσουν αυτοπροσώπως στον οικείο δήμο, μαζί με την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών.


Σχετικά άρθρα
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια