Κανονικά τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου Σπάτων από την ερχόμενη εβδομάδαΚανονικά θα γίνονται, από τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, τα μαθήματα της Γ΄ Λυκείου Σπάτων.
Οι μαθητές της Γ΄Λυκείου Σπάτων επέστρεψαν την Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, με πτήση charter της Aegean, από εκδρομή στη Γαλλία.

Χωρίς απουσίες και «ομόφωνο» το δημοτικό συμβούλιο για την επιστροφή των μαθητών από τη Γαλλία

«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2020, τα μαθήματα της Γ΄ τάξης, και βεβαίως των Α΄ και Β΄ τάξεων, θα γίνονται κανονικά (έχει αναρτηθεί σχετικό ωρολόγιο πρόγραμμα).
Για την Γ΄ τάξη θα γίνει συστηματική και ουσιαστική κάλυψη των μαθημάτων.
Σχετικά με το έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα «Ρύθμιση Απουσιών Μαθητών/τριων» (α.π Φ1/32425/Δ2/5-3-2020), ουσιαστικά δικαιώνει τις επιλογές του σχολείου μας για τους μαθητές που ταξίδεψαν στο εξωτερικό.
Η εφαρμογή του είναι μέχρι και την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 και η δικαιολόγηση τυχόν απουσιών υπόκειται στην έγκριση του Συλλόγου των Διδασκόντων.
Ο Διευθυντής και όλοι οι εκπαιδευτικοί ελπίζουν ότι, αφού άλλωστε δεν συντρέχει κανένα λόγος περί του αντιθέτου, όλοι οι μαθητές θα είναι στο σχολείο, γιατί πιστεύουν ότι η φυσική παρουσία τους και η συμμετοχή τους στις διδασκαλίες πάντα προσθέτει στις γνώσεις τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση του σχολείου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια