Έξι νεφροπαθείς με COVID -19 από την κλινική στο Περιστέρι μεταφέρονται στο ΝΙΜΤΣ - Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση – Παρέμβαση εισαγγελέα



Έξι νεφροπαθείς από την κλινική στο Περιστέρι θετικοί στην COVID -19 μεταφέρονται τώρα στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Την κλινική επισκέφθηκε και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας. 

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση σε δύο ιδιωτικές κλινικές υγείας στην Αττική που εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοιού, ενώ έχει διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Βαγγέλη Ιωαννίδη, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο διάπραξης κακουργηματικού βαθμού αδικήματος. 
Μέχρι στιγμής στην κλινική που βρίσκεται στα δυτικά προάστια,  έχουν προκύψει 28 θετικά κρούσματα, 13 αφορούσαν  σε ασθενείς, έντεκα σε εργαζομένους και τέσσερα  αφορούσαν σε κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε ο συναγερμός στην ΓΓΠΠ. 
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, τρεις ασθενείς από την κλινική του Περιστερίου κατέληξαν έχοντας προσβληθεί από την covid-19.  
 Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ασθενείς που είχαν ραντεβού για αιμοκάθαρση σήμερα, πήγαν το πρωί στην κλινική  στο Περιστέρι. Αναμένεται ωστόσο, μετά το σφράγισμα της κλινικής χθες,  οι ασθενείς να συνεχίσουν τη θεραπεία τους στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια