Ολοκληρώθηκε η αποστολή τροφίμων σε 22 δήμους από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» καλεί τον κόσμο να μπει στο www.oloimaziboroume.gr, να πατήσει στο «Με ένα Cl1ck μπορείς» και να καταθέσει το ποσό που μπορεί και επιθυμεί, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα χρειάζονται.

Μέχρι στιγμής, από προσφορές του κόσμου συγκεντρώθηκαν 140.000 ευρώ, με τα οποία αγοράστηκαν τρόφιμα και απαραίτητα είδη οικιακής και ατομικής υγιεινής, και ολοκληρώθηκε η αποστολή τους στις κοινωνικές υπηρεσίες 22 δήμων.

Οι δήμοι που παρέλαβαν τις προσφορές είναι οι εξής: 

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων
Ο Δήμος Αιγάλεω
Ο Δήμος Αχαρνών
Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας
Ο Δήμος Μεγαρέων
Ο Δήμος Ιλίου
Ο Δήμος Καλλιθέας
Ο Δήμος Πειραιά
Ο Δήμος Περάματος
Ο Δήμος Περιστερίου
Ο Δήμος Φυλής
Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, 
Ο Δήμος Ασπροπύργου, 
Ο Δήμος Κορυδαλλού,
Ο Δήμος Μεταμορφώσεως, 
Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου, 
Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, 
Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, 
Ο Δήμος Πετρούπολης, 
Ο Δήμος Σαλαμίνας, 
Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, 

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον. Αναλυτικότερα δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη, υποτροφιών για παιδία που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος όπως δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί συνθέτουν το σκοπό της πρωτοβουλίας αυτής θέτοντας ως στόχο την άμεση ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια