Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Γυμναστήριο Αρτέμιδος
Επαναλειτουργεί,  από τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, το Δημοτικό Γυμναστήριο Αρτέμιδος, το οποίο, για πρώτη χρονιά φέτος, θα λειτουργήσει και ολόκληρο τον Ιούλιο, σε πλήρες ωράριο, από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.


Η ανακοίνωση του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, Αντώνης Φύτρος, καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, παρά τις αντίξοες τρέχουσες συνθήκες και τα δύσκολα εφαρμόσιμα, αυστηρά πρωτόκολλα του κράτους, παραμένοντας πιστοί στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους απέναντι στους δημότες και αναλαμβάνοντας μεγάλη ευθύνη, ανακοινώνουν την επαναλειτουργία, από τη Δευτέρα 22/06/20, του Δημοτικού Γυμναστηρίου Αρτέμιδος, το οποίο για πρώτη χρονιά φέτος θα λειτουργήσει και ολόκληρο τον Ιούλιο, σε πλήρες ωράριο (09.00-21.00).
Παρέχοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια στα μέλη του γυμναστηρίου, η αίθουσα οργάνων μυϊκής ενδυνάμωσης, την οποία θα
χρησιμοποιούν οι ασκούμενοι, καθώς και το προσωπικό, έχουν εξοπλιστεί πλήρως με το απαραίτητο –υποχρεωτικό υγειονομικό υλικό, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ.
Παρακαλούμε πολύ όλους τους χρήστες του χώρου, να τηρούν και οι ίδιοι αυστηρά, όλους τους κανόνες αναπνευστικής υγιεινής, υγιεινής των χεριών και ατομικής καθαριότητας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια