Επαναλειτουργούν οι παιδικές χαρές του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος
Άνοιγμα των παιδικών χαρών ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον δήμοι ανά τη χώρα καθώς με εγκύκλιό του το υπουργείο Εσωτερικών τους ανέθεσε την ευθύνη για την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων χώρων. 
Οι παιδικές χαρές είχαν κλείσει για το κοινό με την έναρξη των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας.


Στην εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών τίθεται ως προϋπόθεση για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών η «πλήρωση όλων των απαιτήσεων ασφαλείας», «σε απόλυτη συνάρτηση αφενός των υφιστάμενων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν ανά περιοχή αφετέρου της πιστής τήρησης των μέτρων προστασίας που έχουν ορισθεί και ισχύουν». 

Χθες το βράδυ, ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, ανακοίνωσε, μέσω Facebook, την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών του δήμου.


Το μήνυμα του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου

Η χαρά μας για την επαναλειτουργία των παιδικών χαρών, μετά την υποχρεωτική σφράγισή τους λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού, είναι μεγάλη. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ανακατασκευάσει τους ήδη υπάρχοντες και έχουμε κατασκευάσει και καινούριους χώρους για την ψυχαγωγία των παιδιών. Στις παιδικές χαρές γίνεται συνεχής συντήρηση από εξειδικευμένο συνεργείο για τις απαραίτητες επισκευές προκειμένου να είναι ασφαλείς να υποδεχτούν τους μικρούς μας φίλους. Καθημερινά προσπαθούμε με μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πόλη για όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια