Υποσχόταν ενίσχυση της παράταξής του και συνεργάστηκε με το δήμαρχο

 


Στις 24 Φεβρουαρίου 2023 ο Φίλιππος Αργυρός έγραφε στη σελίδα του στο Facebook ότι τον ενημέρωσαν φίλοι του «ότι διαδίδονται θεωρίες περί ενδεχόμενης συμμετοχής ή στήριξης νέας δημοτικής παράταξης ή του λεγόμενου τρίτου πόλου» και διαβεβαίωνε ότι και ο ίδιος, ως επικεφαλής, αλλά και τα μέλη της «Προοδευτικής Συνεργασίας Πολιτών» εργάζονταν «μεθοδικά, για την ενίσχυση της παράταξης με κριτήριο τις αρχές μας και το καλό των δημοτών».

  

Λίγους μήνες μετά, την 1η Ιουλίου, από την «ενίσχυση» της παράταξής του, για την οποία είχε δηλώσει ότι εργάζονταν όλοι και μάλιστα «μεθοδικά» ο ίδιος φωτογραφήθηκε, δίνοντας τα χέρια με τον δήμαρχο Σπάτων - Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τροπο τη συνεργασία τους στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

 

 


Περίεργη η αντίληψη του επικεφαλής της «Προοδευτικής Συνεργασίας Πολιτών», σχετικά με τις μεθόδους ενίσχυσης της παράταξής του, που υποσχόταν τέσσερις μήνες πριν...

 

Τα ποσοστά του 2019

 

Στις εκλογές του Μαΐου του 2019 ο Φίλιππος Αργυρός και η «Προοδευτική Συνεργασία Πολιτών» πέτυχαν ποσοστό 5,8% και 881 ψήφους, ενώ η Δημήτρης Μάρκου καιη παράταξή του «Στοχεύμε Μαζί» είχαν ποσοστό 43,07% και 6.541 ψήφους.

 


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια