Ξανά πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Σπάτων-Λούτσας ο Αναστάσιος Φράγκος

 



Η εκλογή του προέδρου του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σπάτων-Λούτσας, του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, για το χρονικό διάστημα έως ο τέλος του χρόνου, πραγματοποιήθηκε στις 28 Απριλίου 2023,

Παρόντες ήταν όλοι οι σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας, Αναστάσιος Φράγκος, Αικατερίνη Αρβανιτίδου,  Νικόλαος Μπέκας, Κωνσταντίνος Ευκαρπίδης, Νικόλαος Μπίμπιζας, Αθανάσιος Μαργέτης, Εμμανουήλ Μαυρογιώργης, Ιωάννης Χρυσόστομος Σωφρόνης, Κωνσταντίνος Νιαστής,  Δημήτριος Μάριος Κατσούλης, Ευδοκία Λουκά.

Στους παρευρισκόμενους συμβούλους δόθηκαν ένα λευκό ψηφοδέλτιο και ένα ψηφοδέλτιο με τα ονόματα των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης συμβούλων, του πρώτου και δεύτερου κατά σειρά εκλογής συνδυασμού στη δημοτική κοινότητα, οι οποίοι είναι ο Αναστάσιος Φράγκος, από την «Aνανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδος» - (ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α.), της Άννας Ραφτοπούλου. και Αθανάσιος Μαργέτης   από την παράταξη του νυν δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, την παράταξη «Στοχεύουμε Μαζί».

Τα μέλη του συμβουλίου ενημερώθηκαν ότι έχουν δικαίωμα να θέσουν έναν σταυρό προτίμησης στο ψηφοδέλτιο, αλλιώς το ψηφοδέλτιο θα θεωρηθεί άκυρο. Επίσης, ενημερώθηκαν ότι τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρούνται στα έγκυρα υπέρ κανενός υποψηφίου.

Με την τρίτη ψηφοφορία...

Κατά την εξαγωγή του αποτελέσματος της πρώτης ψηφοφορίας διαπιστώθηκε ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου, καθώς ο Αναστάσιος Φράγκος έλαβε πέντε σταυρούς προτίμησης και ο Αθανάσιος Μαργέτης κανέναν σταυρό προτίμησης.

Στην καταμέτρηση της πρώτης ψηφοφορίας βρέθηκαν έξι λευκά ψηφοδέλτια. Ακολούθησε δεύτερη ψηφοφορία με τον ίδιο τρόπο, στην οποία διαπιστώθηκε ότι κανένας από τους υποψηφίους δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του συμβουλίου, καθώς ο Αναστάσιος Φράγκος έλαβε πέντε σταυρούς προτίμησης και  ο Αθανάσιος Μαργέτης μηδέν σταυρούς. Στην καταμέτρηση της δεύτερης ψηφοφορίας βρέθηκαν έξι λευκά ψηφοδέλτια.

Ακολούθησε τρίτη ψηφοφορία κατά την οποία εκλέχτηκε πρόεδρος του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Σπάτων-Λούτσας ο Αναστάσιος Φράγκος, με πέντε σταυρούς προτίμησης. Ο Αθανάσιος Μαργέτης δεν έλαβε κανέναν σταυρό προτίμησης, ενώ έξι ήταν τα λευκά ψηφοδέλτια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια