Ξεκινά (;) η ανάπλαση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Σπάτων

 


«Σχετικά με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής... βρίσκεται σε εξέλιξη η μελέτη και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασής του» είπε ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, μετά από σχετική ερώτηση δημοτικού συμβούλου, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου. 

 Ο Δήμος μας ήταν από τους τυχερούς και απέκτησε ένα τέτοιο πάρκο πριν από χρόνια, αλλά, δεν φαίνεται αυτό να εκτιμήθηκε από τους αρμόδιους. Ένας χώρος που θα μπορούσε να είναι στολίδι για τα Σπάτα, είναι αφημένος στην τύχη του και ρημάζει εδώ και χρόνια...

Η εξοικείωση με την κυκλοφοριακή αγωγή από μικρή ηλικία έχει μεγάλη σημασία και τα Πάρκα Κυκλοφοριακής Αγωγής αποτελούν ιδανικό χώρο όπου τα παιδιά μπορούν να πάρουν τα πρώτα τους μαθήματα σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Σε άθλια κατάσταση, με σοβαρές ζημιές στα κτίρια και σε όλες τις υποδομές του, με κατεστραμμένο το γκαζόν, βρώμικος και επικίνδυνος παραμένει εδώ και χρόνια ο χώρος του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Σπάτων. Κλειστός και αναξιοποίητος, με την τελευταία διοίκηση του δήμου από το 2014 να μην έχει κάνει καμία ενέργεια για την αποκατάστασή του.

Τον Μάρτιο του 2022 ο δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Μάρκου, είχε στείλει επιστολή, μαζί με φωτογραφικό υλικό στο Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος με αιτήματα που αφορούσαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Αιτήματα σχετικά με την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του.

 










 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια