Επέκταση Σχεδίου Πόλης, αλλαγή χρήσεων γης και ολοκλήρωση των Πράξεων Εφαρμογής υπόσχεται η Άννα Ραφτοπούλου

 


Ως υποψήφια δήμαρχος, αλλά και ως πολιτικός μηχανικός η Άννα Ραφτοπούλου δεσμεύεται για την άμεση ολοκλήρωση του τοπικού αναπτυξιακού σχεδίου, που θα λύσει, μεταξύ άλλων, το ζήτημα των χρήσεων γης στο δήμο. 

Στην Αρτέμιδα πρώτος στόχος της είναι η άμεση μετατροπή του χαρακτηρισμού της πόλης από περιοχή Β΄ Κατοικίας σε περιοχή μόνιμης κατοικίας, με την εγγύηση ότι δεν θα αλλάξουν οι όροι δόμησης. 

Δεύτερος στόχος είναι η δημιουργία οικοδομικών τετραγώνων γενικής κατοικίας ανά πολεοδομική ενότητα και όσων εφάπτονται στις κύριες οδικές αρτηρίες. 

Στα Σπάτα, ο στόχος είναι να επεκταθεί το σχέδιο πόλης με χρήση αμιγούς κατοικίας ήπιας μορφής στους πέντε βασικούς οικισμούς, έτσι ώστε αυτοί οι οικισμοί να εξασφαλίσουν κοινόχρηστους και κοινωφελείς χώρους.

Όσον αφορά στις Πράξεις Εφαρμογής, η Άννα Ραφτοπούλου δεσμεύεται για την άμεση ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής όλων των Πολεοδομικών Ενοτήτων της Δημοτικής Ενότητας της Αρτέμιδος.

Ειδικά για τις Πολεοδομικές Ενότητες 3 και 5 στην Αρτέμιδα, με ήδη κυρωμένη πράξη εφαρμογής, καθώς και για τα δύο επιχειρηματικά πάρκα των Σπάτων η υποψήφια δήμαρχος υπόσχεται άμεση ολοκλήρωση των έργων υποδομής, ενώ θεωρεί υψίστης σημασίας για την περιοχή νέες εντάξεις στο σχέδιο πόλης, για τις οποίες, όπως υποστηρίζει, ενώ όλα είναι έτοιμα εδώ και χρόνια έχουν καθυστερήσει τραγικά. Πρόκειται για το εμπορικό κέντρο Κόντρα Μπούρα Στιμονάρι, τις πολεοδομικές ενότητες 6 και 7 (Λάκιζα), 1 (μάντρα Μπισμπιρούλα - Μπότσαρη - Τζιώτη), 5 (Μπούρας) και 1 - 4 (Μυκηναϊκών Τάφων).

Τέλος, η Άννα Ραφτοπούλου υπόσχεται άμεση ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής με χαρακτηρισμό τεχνολογικό πάρκο που θα δώσει στο δήμο μία ξεχωριστή και μοναδική ταυτότητα.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια