Στο στούντιο της Φίνος Φιλμ στα Σπάτα το σπίτι των αδερφών Σταμίρη




Άπειρες σκηνές του σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» έχουν γυριστεί εντός, αλλά και εκτός του σπιτιού της Ελένης στο οποίο ζει με τις αδελφές της, Δρόσω και Ασημίνα. 
Πριν από την πανδημία, όποιος περνούσε έξω από το στούντιο της Φίνος Φιλμς στα Σπάτα, είχε πάρα πολλές πιθανότητες να… «πέσει» σε κάποιο από τα γυρίσματα, που πραγματοποιούνταν πολύ συχνά εκεί ή στην περιοχή πέριξ του στούντιο. Γιατί, εκτός από το συγκεκριμένο σπίτι που έχει στηθεί μέσα στον περίβολο των στούντιο, εκεί υπάρχουν και τα σκηνικά των εσωτερικών των σπιτιών των ηρώων του σήριαλ.


Τώρα τα γυρίσματα για την καθημερινή σειρά του Antenna έχουν σταματήσει και το σπίτι των αδερφών Σταμίρη στέκεται έρημο, δίπλα στη μάντρα των στούντιο, στην οδό Φίνος Φιλμ στα Σπάτα.




Όποιος περνάει έξω από το στούντιο μπορεί εύκολα να δει ότι πρόκειται για ένα σπίτι – σκηνικό και όχι για ένα αληθινό κτίσμα, αν και είναι τόσο καλά φτιαγμένο που ξεγελάει.



Ένα κτίριο που υπήρχε για χρόνια εκεί, δίπλα στη μάντρα των θρυλικών στούντιο, έχει «ντυθεί» με ξύλα, τα οποία είναι επεξεργασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν, με μεγάλη επιτυχία, την εντύπωση του τοίχου και, μάλιστα, του τοίχου ενός παλαιού, σχεδόν εγκαταλελειμμένου και με ρωγμές σπιτιού.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια