Το «παιδί της παράταξης του δημάρχου» προσελήφθη ως ειδική συνεργάτις του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος



Η Ιωάννα Μωραΐτη προσελήφθη, με απόφαση του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, για τη θέση του ειδικού συνεργάτη του δήμου, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα διαρκέσει όσο η θητεία του δημάρχου, «για την παροχή συμβουλών και τη διατύπωση εξειδικευμένης γνώσης, γραπτώς ή προφορικώς, για θέματα σχεδιασμού, οργάνωσης και υλοποίησης δράσεων για την προώθηση των αρχών της Κοινωνίας των Πολιτών στο Δήμο, την επιμέλεια του σχεδιασμό και την υλοποίηση εκδόσεων, τη διαχείριση ηλεκτρονικών μέσων, τη δημιουργία ενημερωτικού υλικού, τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων, την επικοινωνία με πολίτες και εξωραϊστικούς - πολιτιστικούς συλλόγους καθώς επίσης και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων στο πλαίσιο των αναπτυξιακών αρμοδιοτήτων και δράσεων του Δήμου».

Η συγκεκριμένη πρόσληψη ανακοινώθηκε, με τοιχοκόλληση της με αριθμό 2389/24-01-2020 γνωστοποίησης δια του Τύπου, στους χώρους ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σπάτων και της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος, καθώς και με τη δημοσίευσή της στις εφημερίδες «Μαχητική Φωνή Χαλανδρίου» και «Συνείδηση», με έδρα τη Μεταμόρφωση Αττικής, την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, ημέρα που αναρτήθηκε και στη Διαύγεια.
  
Διαβάστε τη γνωστοποίηση δια του Τύπου του δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος για την πρόσληψη ειδικού συνεργάτη

Για την πλήρωση της συγκεκριμένης θέσης οι ενδιαφερόμενοι καλούνταν να υποβάλλουν εντός δέκα  ημερών από την επόμενη μέρα της δημοσίευσης της ανακοίνωσης τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Η προθεσμία έληγε την Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020.

Η απόφαση του δημάρχου για την πρόσληψη της Ιωάννας Μωραΐτη πάρθηκε τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020.  Στις 27 Μαρτίου 2020 δημοσιεύθηκε στο Γ 347 Φ.Ε.Κ. και την 1η Απριλίου 2020 αναρτήθηκε στη Διαύγεια.

Διαβάστε την απόφαση με αριθμό 65 του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος για την πρόσληψη της Ιωάννας Μωραΐτη


Ζητείται απόφοιτος λυκείου με ειδική εμπειρία
Σύμφωνα με τη γνωστοποίηση της πρόσληψης το άτομο που θα επιλεγόταν θα έπρεπε να είναι «απόφοιτος  δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με εμπειρία ή επαγγελματική ειδίκευση σε θέματα σχετικά με την τοπική αυτοδιοίκηση» και να έχει «ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που αποδεικνύεται με αξιόλογη επιστημονική ενασχόληση (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης». Επίσης, «η ειδίκευση αυτή μπορεί να αποδεικνύεται και από την ιδιότητα των προσλαμβανομένων ως επαγγελματιών ειδικής εμπειρίας», ενώ όλα αυτά θα πρέπει να αποδεικνύονται με την κατάθεση αντίστοιχων δικαιολογητικών.

Το βιογραφικό του «παιδιού της παράταξης του δημάρχου»
Η Ιωάννα Μωραΐτη στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Αρτέμιδος με την παράταξη «Νέα Εποχή – Δύναμη Αλλαγής» του Δημήτρη Μάρκου.


Σύμφωνα με κείμενο της Ιωάννας Μωραΐτη, όπως αναρτήθηκε στις 17 Απριλίου του 2019, πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές δηλαδή,  στο blog της παράταξης «Στοχεύουμε Μαζί» του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου: 
Είμαι και εγώ ένα από τα παιδιά της παράταξής του, που με εμπιστεύθηκε από την πρώτη στιγμή, όταν το 2014 με κάλεσε να αναλάβω πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο Ξενοφών» του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος για 2,5 έτη. Το 2017 με εμπιστεύθηκε και με τίμησε ξανά, καθώς με όρισε αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής.



Διαβάστε το κείμενο της Ιωάννας Μωραΐτη στο blog της παράταξης «Στοχεύουμε Μαζί»

Στις δημοτικές εκλογές του 2019 ήταν και πάλι υποψήφια με την παράταξη «Στοχεύουμε Μαζί» και δεν εξελέγη.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, η Ιωάννα Μωραΐτη έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική χώρων στο Middlesex University του Λονδίνου και έχει εργαστεί ως ελεύθερη επαγγελματίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια