Με απόφαση δημάρχου δεν θα λειτουργήσει αύριο το 2ο λύκειο Αρτέμιδος




Αναστέλλει ο δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, τη λειτουργία του 2ου λυκείου Αρτέμιδος την Τρίτη, 19 Μαΐου, προκειμένου να προετοιμαστεί ο χώρος του 2ου και 6ου δημοτικού Αρτέμιδος για να υποδεχτεί του μαθητές.
Υπενθυμίζουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι μετά από απόφαση του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος και με τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, οι μαθητές του 2ου λυκείου Αρτέμιδος θα κάνουν, προσωρινά, μαθήματα στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου, «με γνώμονα  την ασφάλεια και την προφύλαξη των μαθητών και εκπαιδευτικών, λόγω πανδημίας».

Σχετικά άρθρα



Το κτίριο του 2ου λυκείου Αρτέμιδος έχει πρόβλημα εξαερισμού, αφού από τις δέκα αίθουσές του, μόνο οι τέσσερις έχουν παράθυρα.
Σήμερα ξεκίνησαν την επαναλειτουργία τους τα γυμνάσια και οι τάξεις της πρώτης και δευτέρας λυκείου, αλλά όσοι από τους μαθητές του 2ου λυκείου πήγαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του 2ου και 6ου δημοτικού Αρτέμιδος δεν μπόρεσαν να μπουν στις τάξεις, αφού δεν είχαν γίνει οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Η ανακοίνωση του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια