Μεταφέρουν το 2ο λύκειο Αρτέμιδος στις εγκαταστάσεις του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου




Μετά από απόφαση του δημάρχου Σπάτων – Αρτέμιδος και με τη σύμφωνη γνώμη του διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, οι μαθητές του 2ου λυκείου Αρτέμιδος θα κάνουν μάθημα στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και 6ου δημοτικού σχολείου, «με γνώμονα  την ασφάλεια και την προφύλαξη των μαθητών και εκπαιδευτικών,  λόγω πανδημίας».

Το κτίριο του 2ου λυκείου Αρτέμιδος έχει πρόβλημα εξαερισμού, αφού από τις δέκα αίθουσές του, μόνο οι τέσσερις έχουν παράθυρα.
Οι ανακοινώσεις του σχολείου

Σύμφωνα με την υπ’ αρ. 14/2020-15/05/2020 απόφαση του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας σας ενημερώνουμε ότι ξεκινώντας από τη Δευτέρα 18-05-2020 οι μαθητές θα προσέρχονται κανονικά στις 08:15 στο σχολικό συγκρότημα του 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου (Αγ. Ιωάννου και Άνδρου). Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του σχολείου μας (2294045545).
Η Διευθύντρια Γεωργιάδου Ανθή



Προς Γονείς, Κηδεμόνες και Μαθητές του 2ου Λυκείου Αρτέμιδος.
Με γνώμονα  την ασφάλεια και την προφύλαξη των Μαθητών και Εκπαιδευτικών,  λόγω πανδημίας του Κορωνοϊού Covid -19, με απόφαση του Αξιότιμου Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου,  του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, καθώς και τη σύμφωνη γνώμη του Δ/ντη της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Αττικής, τα μαθήματα της Α΄, Β΄ και Γ΄ Λυκείου, από τη Δευτέρα, 18/5/2020, θα πραγματοποιούνται στο 2ο & 6ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος.
Παρακαλούνται οι Μαθητές όλων των Τάξεων, του 2ου Λυκείου Αρτέμιδος, από τη Δευτέρα και κάθε μέρα, όπως ορίζει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, να παρευρίσκονται ανελλιπώς, στο 2ο & 6ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος.
Η Διευθύντρια Γεωργιάδου Ανθή


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια