Στην αντεπίθεση η Άννα Ραφτοπούλου για τα φύκια – «Περιμένουμε τις αποδείξεις των συκοφαντιών σας»«Περιμένουμε τις αποδείξεις των συκοφαντιών σας» γράφει η επικεφαλής της Ανανεωτικής Ανεξάρτητης Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας (ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α.), Άννα Ραφτοπούλου, στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, απευθυνόμενη στο δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο σε δική του, χθεσινή ανάρτηση, πάλι στο Facebook, με την οποία «δείχνει» την παράταξή της ως υπαίτια για την καταγγελία που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, την ώρα που συνεργείο του δήμου προσπαθούσε να καθαρίσει με μπουλντόζα τα φύκια από την παραλία του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος.

Σχετικά άρθρα

Η Άννα Ραφτοπούλου τονίζει ότι «για μία ακόμα χρονιά τόνοι φυκιών είναι συσσωρευμένοι στις παραλίες του δήμου και ειδικά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου» και κατηγορεί το δήμαρχο ότι αντί να φροντίζει ώστε οι παραλίες να είναι καθαρές όλον το χρόνο, καθαρίζοντάς τις τακτικά, «γκρινιάζει» και προσπαθεί να κρύψει την «πολιτική ανικανότητα και κακοδιοίκηση» της παράταξής του «πίσω από συκοφαντίες και ψέματα».

«Οι καταγγελίες σε σχέση με την συλλογή των φυκιών» συνεχίζει η Άννα Ραφτοπούλου, «υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά και για όλο το ανατολικό παραλιακό μέτωπο της Αττικής». «Η διαφορά με εσάς είναι ότι στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής Αττικής βρέθηκαν λύσεις, εσείς, μην μπορώντας, κατηγορείται και συκοφαντείτε την αντιπολίτευση» προσθέτει.

Τέλος, σχετικά με την ανάρτηση στο Facebook μέλους της παράταξής της, σύμφωνα με την οποία, ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκε από τη δημοτική αρχή για να απομακρυνθούν τα φύκια από την παραλία δεν ήταν ο ενδεδειγμένος, ανάρτηση που σε συνδυασμό με τα «like» που έκαναν σε αυτήν δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. και μέλη της παράταξης, οδήγησε το δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος στο συμπέρασμα ότι οι καταγγελίες έγιναν από άτομα που ανήκουν σε αυτήν, η Άννα Ραφτοπούλου κατηγορεί το Δημήτρη Μάρκου, ότι  αποδεικνύει τα «δημοκρατικά του αντανακλαστικά», βάζοντας σε κύκλους αυτούς που στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δήλωσαν ότι τους άρεσε η άποψη ενός συμπολίτη τους, την οποία, επίσης, διαστρέβλωσε.

Η ανάρτηση της Άννας Ραφτοπούλου

Κύριε Μάρκου, κατανοούμε την πολιτική σας απελπισία, που οφείλεται στο ότι μετά από έξι χρόνια, έξι καλοκαιρία στο τιμόνι του Δήμου μας, δεν μπορείτε να επαναλάβατε τις ίδιες φθηνές πολιτικά δικαιολογίες, για να καλύψετε την αισχρή εικόνα που παρουσιάζει σε πολλά σημεία το παραλιακό μέτωπο. Έφτασε τέλος Μαΐου και για μία ακόμα χρονιά τόνοι φυκιών είναι συσσωρευμένα στις όμορφες παραλίες του Δήμου μας και ειδικά στην περιοχή του Αγ. Νικολάου!!! Αντί να φροντίζετε να κρατάτε όμορφες και καθαρές τις παραλίες μας όλο τον χρόνο γκρινιάζετε γιατί αναγκάζεστε να προβείτε σε έσχατες λύσεις. Αν ως οφείλατε κάνατε τακτικά καθαρισμό και έγκαιρα πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο δεν θα είχε υπάρξει πρόβλημα.
Δεν μας δημιουργεί απορία που την πολιτική ανικανότητα και κακοδιοίκηση της παρατάξεως σας, προσπαθείτε να την κρύψετε πίσω από συκοφαντίες και ψέματα εναντίον μας. Το ίδιο επιχειρήσατε και στις εκλογές. Δυστυχώς για εσάς όλοι γνωρίζουν ότι, οι καταγγελίες σε σχέση με την συλλογή των φυκιών προερχόμενες είτε από επιχειρηματικά και εργολαβικά συμφέροντα, είτε από μεμονωμένους περιοίκους που δεν επιθυμούν να γίνουν πολυσύχναστες οι εγγύς σε αυτούς παραλίες, καθώς και η διαμάχη με το Οικολογικό Κίνημα, υπάρχουν εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία, όχι μόνο για την περιοχή μας, αλλά και για όλο το ανατολικό παραλιακό μέτωπο της Αττικής. Πριν ακόμα δημιουργηθούμε εμείς σαν παρατάξεις και μπούμε στην πολιτική ζωή. Η διαφορά με εσάς είναι ότι στις περισσότερες περιοχές της Ανατολικής Αττικής βρέθηκαν λύσεις, εσείς μη μπορώντας κατηγορείτε και συκοφαντείτε την αντιπολίτευση και αποδεικνύετε τα «δημοκρατικά σας αντανακλαστικά», βάζοντας σε κύκλους αυτούς που στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δήλωσαν ότι τους άρεσε η άποψη ενός συμπολίτη τους που και αυτή διαστρεβλώσατε.
Λυπόμαστε για το πολιτικό σας κατρακύλισμα, λυπόμαστε που αντί για λύσεις συκοφαντείτε και ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΑΕΙ, ΑΜΕΣΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΣΑΣ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια