«Η υδροδότηση αποκαθίσταται» λέει «κατόπιν εορτής» ο δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος



Χωρίς νερό έμειναν για ώρες, σήμερα, αρκετές περιοχές στα Σπάτα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου, θα σημειωνόταν μείωση πίεσης  ή και προσωρινή διακοπή νερού, σήμερα, από 9:00 το πρωί, έως 5:00 το απόγευμα,  στο κέντρο Σπάτων, στη Λεωφόρο Σπάτων, στην επαρχιακή οδό Σπάτων - Παιανίας και στις περιοχές εκατέρωθεν των ανώτερων οδών.
Όμως, η διακοπή της υδροδότησης συνεχίστηκε και μετά τις 5:00 το απόγευμα και αφού τα μηνύματα των δημοτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεφταν «βροχή», περίπου στις 10:00 το βράδυ, ο δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, με ανακοίνωσή του στο Facebook, αναφέρει:
«Σήμερα στα Σπάτα υπήρξε προγραμματισμένη διακοπή ύδρευσης λόγω αναβάθμισης του κυρίου συστήματος υδροδότησης της πόλης, με τοποθέτηση by-pass πιεζοθραυστικών δικλείδων για τη διαχείριση της πίεσης. Λόγω του μεγάλου μήκους του αγωγού – περί τα 2,5 χλμ. – υπήρξε καθυστέρηση στην απομόνωσή του, με αποτέλεσμα οι προβλεπόμενες εργασίες να ολοκληρωθούν πέραν του αρχικού χρονοδιαγράμματος, ήδη όμως η υδροδότηση αποκαθίσταται. Επειδή το έργο είναι μείζονος σημασίας, και είναι επιτακτική η ολοκλήρωσή του, προσδοκούμε στην κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομαλότερη αποπεράτωση».

Τελικά, πολλά σπίτια στα Σπάτα έμειναν χωρίς νερό ακόμα και μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια