Ασφαλτοστρώνουν ξανά, μέσα σε έναν χρόνο, τον ίδιο δρόμο, λέει η Άννα Ραφτοπούλου




Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιούνται, από σήμερα έως την Τετάρτη, 6 Μαΐου, στη λεωφόρο Αρτέμιδος.
«Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και την ασφαλτόστρωση της Λ. Αρτέμιδος», «ασφαλτοστρώνεται ξανά ο ίδιος δρόμος, το ίδιο ακριβώς τμήμα του» γράφει, σε ανάρτησή της στο Facebook, η επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α., Άννα Ραφτοπούλου.
«Επιλέχθηκε και η κατάλληλη ημέρα… Η πρώτη ημέρα, μετά από δύο μήνες καραντίνας, που κάποιες επιχειρήσεις δειλά και φοβισμένα ξεκίνησαν να επαναλειτουργούν» πρόσθέτει.

Η ανάρτηση της Άννας Ραφτοπούλου στο Facebook
Ακριβώς ένα χρόνο μετά τις δημοτικές εκλογές και την ασφαλτόστρωση της Λ. Αρτέμιδος (σας θυμίζω ότι η ασφαλτόστρωση της μισής Λ. Αρτέμιδος έγινε λίγες μόνον ημέρες πριν την Κυριακή των εκλογών...), μαντέψτε τι συμβαίνει…. Ασφαλτοστρώνεται ξανά ο ίδιος δρόμος, το ίδιο ακριβώς τμήμα του!!!!!!!!!!! Έργα της τελευταίας στιγμής, έργα απόγνωσης, έργα για τις εντυπώσεις και μόνο…Και δε φτάνει αυτό… Επιλέχθηκε και η κατάλληλη ημέρα…. Η πρώτη ημέρα, μετά από δύο μήνες καραντίνας, που κάποιες επιχειρήσεις δειλά και φοβισμένα ξεκίνησαν να επαναλειτουργούν… Που αγωνιούν να δουν ξανά χρήματα στα ταμεία τους και που ταυτόχρονα υποχρεούνται εκ των συνθηκών να αφήνουν και την πόρτα ανοιχτή για να αεριστεί ο χώρος. Μαντέψτε... Υπό αυτές τις συνθήκες, ούτε πελάτες πρόκειται να εμφανιστούν … ούτε οι χώροι μπορούν να αεριστούν, εξαιτίας της σκόνης! Οργάνωση… Συνέπεια… Αξιοπιστία... Άγνωστες λέξεις στους διοικούντες το Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος...

Σχετικά άρθρα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια