Αντιδρούν έμποροι και επαγγελματίες της Αρτέμιδας για την ασφαλτόστρωση στην κεντρική λεωφόρο





Αντιδρούν οι έμποροι και επαγγελματίες της Αρτέμιδας για τη χρονική στιγμή που επελέγη από το δήμο για να ασφαλτοστρωθεί η κεντρική λεωφόρος του δήμου.
«Αποφασίζεται και η επιδιόρθωση του οδοστρώματος της Λ. Αρτέμιδος με φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση την πρώτη ημέρα που ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα μετά την καραντίνα... μια χρονική επιλογή, που μόνο οργή και νεύρα δημιουργεί, καθώς το Σωματείο μας δεν ενημερώθηκε ποτέ για το συγκεκριμένο έργο και δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μας.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου "Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας" (ΣΕΒΕΑ).
«Οι δρόμοι ήταν άδειοι για τουλάχιστον 1,5 μήνα, όπως και οι επιχειρήσεις μας κλειστές.. Γιατί δεν έγινε τότε;» αναρωτιέται.

Η ανακοίνωση του Σωματείου «Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας»

Τα καταστήματα κλειστά λόγω πανδημίας, η αγορά της Αρτέμιδας χαροπαλεύει χρόνια τώρα λόγω μεγάλου και ασύγκριτου ανταγωνισμού από το εκπτωτικό χωριό, Mc Arthur Glen, Factory, κακής εκμετάλλευσης των πόρων του αεροδρομίου... και φυσικά χωρίς όλα αυτά να είναι αρκετά, αποφασίζεται και η επιδιόρθωση του οδοστρώματος της Λ. Αρτέμιδος με φρεζάρισμα και ασφαλτόστρωση, την πρώτη ημέρα που ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα μετά την καραντίνα... μια χρονική επιλογή, που μόνο οργή και νεύρα δημιουργεί, καθώς το Σωματείο μας δεν ενημερώθηκε ποτέ για το συγκεκριμένο έργο και δεν ζητήθηκε ποτέ η γνώμη μας.
Οι δρόμοι ήταν άδειοι για τουλάχιστον 1,5 μήνα, όπως και οι επιχειρήσεις μας κλειστές.. Γιατί δεν έγινε τότε; Γιατί κύριοι υπεύθυνοι περιμένατε την σημερινή μέρα; Μήπως θεωρήσατε ότι η αγορά μας δεν θα είχε κίνηση; Είστε αρμόδιοι να το κρίνετε αυτό; 'Έχετε εμπειρία πάνω στον σωστό τρόπο λειτουργίας και επιβίωσης μιας ιδιωτικής επιχείρησης; Μέλημα σας δεν είναι η ανάπτυξη και η βιωσιμότητα της αγοράς μας; Λάβετε επιτέλους υπόψη σας την αγωνία και το άγχος των επαγγελματιών.
 
Σχετικά άρθρα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια