Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Λαύριο η Άννα Ραφτοπούλου


Το Λαύριο επισκέφτηκε την Τρίτη του Πάσχα, ο Αλέξης Τσίπρας και η Άννα Ραφτοπούλου βρέθηκε στην πόλη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του προέδρου του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». 

«Βρέθηκα χτες στην επίσκεψη του Προέδρου του «ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.», Αλέξη Τσίπρα, στο Λαύριο. Συνεπείς προς τις αρχές και την πολυσυλλεκτική ταυτότητα της παράταξής μας, βρισκόμαστε πάντα στο κέντρο των εξελίξεων που αφορούν την Ανατολική Αττική. Η ανεξάρτητη ταυτότητά μας είναι το δυναμικό μας διαβατήριο ώστε να συνεργαζόμαστε γόνιμα και αποτελεσματικά με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, προς όφελος του Δήμου μας και των δημοτών μας» έγραψε στο προφίλ της στο Facebook η υποψήφια δήμαρχος και επικεφαλής της «Ανανεωτικής Ανεξάρτητης Συμμαχίας Σπάτων Αρτέμιδος».

Ο πρόεδρος του «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» στις 6:00 το απόγευμα βρέθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες, στο πλαίσιο της προεκλογικής του μάχης.

 

Μας κυβερνά η «Μητσοτάκης Α.Ε.» και η «Μητσοτάκης Α.Ε.» θα χάσει μόνο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει και με μεγάλη διαφορά

 

Στην ομιλία του, με το σύνθημα «Δικαιοσύνη Παντού», αναφέρθηκε στην αδικία που ο κόσμος αισθάνεται να τον «βαραίνει σα μεγάλη θηλιά» και εξέφρασε την άποψη πως «δεν υπάρχει Έλληνας σήμερα, είτε αριστερός, είτε κεντρώος, είτε δεξιός, που να μην καταλαβαίνει ότι αυτή η τρομακτική διεύρυνση των ανισοτήτων, δεν μπορεί να οδηγήσει σε μία κοινωνία ευημερίας".

Ο πρόεδρος του «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» αναφέρθηκε στην ακρίβεια, στην αισχροκέρδεια, στη συρρίκνωση του εισοδήματος, στα «κόκκινα» δάνεια και παρέθεσε συνοπτικά τις προτάσεις του κόμματός του για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών.

«Έχουμε μάθει από τα λάθη μας και ξέρουμε αυτά που γίνονται και αυτά που δεν γίνονται» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας  και έθεσε το δίλημμα των εκλογών, λέγοντας ότι είναι το «Μητσοτάκης ή αλλαγή» και προσθέτοντας ότι «δεν κυβερνά ένα ιστορικό κόμμα, αλλά μία οικογένεια που έχει μετατρέψει τη διακυβέρνηση σε Ανώνυμη Εταιρεία». «Μας κυβερνά η «Μητσοτάκης Α.Ε.» και η «Μητσοτάκης Α.Ε.» θα χάσει μόνο όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει και με μεγάλη διαφορά» είπε χαρακτηριστικά.

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια