Πού και πόσους ναυαγοσώστες θα δούμε το καλοκαίρι στις παραλίες της Αρτέμιδας

 



Στην υποχρεωτική παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστών που απαιτούνται για τις ανάγκες του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος στις πολυσύχναστες παραλίες του, για να επιτευχθεί η ασφάλεια των λουόμενων κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου, προχωρεί ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος.




 

Πού θα υπάρχουν ναυαγοσώστες

Η παροχή υπηρεσιών των ναυαγοσωστών θα γίνει σε σημεία παραλιακών περιοχών στην Αρτέμιδα τα οποία έχουν χαρακτηριστεί ως λουτρικές εγκαταστάσεις και πρόκειται για τα εξής  πολυσύχναστα σημεία:

·        Από την οδό Τριαίνης έως το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, σε παραλία μήκους 1400 μέτρων θα τοποθετηθούν τέσσερις ναυαγοσώστες.

·        Από τον άγιο Σπυρίδωνα έως το τέρμα των λεωφορείων, σε παραλία μήκους 380 μέτρων, θα τοποθετηθεί ένας ναυαγοσώστης.

·        Από το τέρμα λεωφορείων έως το τέρμα της οδού Αγίας Βαρβάρας, σε παραλία μήκους 340 μέτρων, θα τοποθετηθεί ένας ναυαγοσώστης.

·        Από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το τέρμα οδού Ιωνίας,  σε παραλία μήκους 360 μέτρων, θα τοποθετηθεί ένας ναυαγοσώστης.

·        Στην παραλία Παλαιάς Αρτέμιδας, στη 10η στάση Βραυρώνος, μπροστά από το κλαμπ «Ιππόκαμπος», σε παραλία μήκους 270 μέτρων, θα τοποθετηθεί ένας ναυαγοσώστης.

·        Από το «Ενάλιον» έως την ταβέρνα «Μαρίδα»,  σε παραλία μήκους 380 μέτρων, θα τοποθετηθεί ένας ναυαγοσώστης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια