Ποιοι είναι οι νέοι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων σε Σπάτα και Αρτέμιδα

 


Το θέμα των τοποθετήσεων διευθυντών και διευθυντριών σε σχολικές μονάδες συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Στα σχολεία των Σπάτων και της Αρτέμιδος τοποθετούνται οι κάτωθι εκπαιδευτικοί  σε κενές θέσεις διευθυντών τετραθέσιων και άνω σχολικών μονάδων:

 ΣΠΑΤΑ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ

ΜΕΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ)

 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ

ΣΟΜΠΟΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ

ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ)

 

 

ΑΡΤΕΜΙΔΑ

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ – (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΤΣΟΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ – (ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ)

 

3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΣΔΟΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΓΚΕΛΙΑΣ ΔΟΝΑΤΟΣ – (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

6ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΚΕΦΟΚΕΡΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ – (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

7ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΜΟΛΦΕΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ – (ΔΑΣΚΑΛΟΙ)

 

Η επιλογή και τοποθέτηση των στελεχών της εκπαίδευσης γίνεται για τετραετή θητεία, η οποία ξεκινά με την τοποθέτησή τους και λήγει την 31η Ιουλίου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή.

Η επιλογή και η τοποθέτηση στις κενούμενες θέσεις γίνονται για το υπόλοιπο της θητείας. Όσοι τοποθετούνται σε θέσεις στελεχών της εκπαίδευσης εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους και μετά από τη λήξη της θητείας τους, μέχρι την ανάληψη υπηρεσίας των νέων στελεχών.

Τα νέα στελέχη της εκπαίδευσης τα οποία τοποθετούνται το τελευταίο τρίμηνο πριν από τη λήξη του διδακτικού έτους, αναλόγως της βαθμίδας εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν, αναλαμβάνουν υπηρεσία εντός των τριών τελευταίων εργάσιμων ημερών του ίδιου διδακτικού έτους, όσον αφορά στα στελέχη που ανήκουν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και εντός του πρώτου δεκαημέρου του Ιουλίου μετά από τη λήξη του ίδιου διδακτικού έτους, όσον αφορά στα στελέχη που ανήκουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια