Γιάννης Παραχεράκης: «Τσάμπα μάγκες» και «ιντριγκαδόροι» όσοι κάνουν κριτική χωρίς να νοιάζονται για τον τόπο




«Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής», «πριν την ολοκλήρωση και παραλαβή του, παρουσιάσθηκαν ρηγματώσεις στο οδόστρωμα» και «η επιβλέπουσα Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, προσκάλεσε αρμοδίως την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία να προβεί στην ανακατασκευή του» απαντάει ο αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, Γιάννης Παραχεράκης σχετικά με την ασφαλτόστρωση, για δεύτερη φορά μέσα σε περίπου έναν χρόνο, κομματιού της λεωφόρου Αρτέμιδος, μετά τις αντιδράσεις της επικεφαλής της Ανανεωτικής Ανεξάρτητης Συμμαχίας Σπάτων Αρτέμιδας (ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α.), Άννας Ραφτοπούλου, του Σωματείου «Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας» (ΣΕΒΕΑ) και πολλών δημοτών, όπως εκφράστηκαν με σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο εργολάβος αποδέχθηκε την ανακατασκευή του οδοστρώματος με δαπάνες του και χωρίς την παραμικρή οικονομική ή όποια άλλη επιβάρυνση του δήμου» συνεχίζει ο Γιάννης Παραχεράκης και τονίζει ότι η ημερομηνία έναρξης των εργασιών «είχε προγραμματιστεί προτού έρθει σε γνώση η άρση των κυβερνητικών μέτρων» για την αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων, απαντώντας, με αυτόν τον τρόπο σε όσους αναρωτήθηκαν αν και κατά πόσο ζημιώθηκε ο δήμος για την επιδιόρθωση του οδοστρώματος, αλλά και σε αυτούς που διαμαρτυρήθηκαν για την έναρξη των έργων την πρώτη μέρα που άνοιξαν καταστήματα, τα οποία ήταν κλειστά για περίπου ενάμισι μήνα, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι «τσάμπα μάγκες» και οι «ιντριγκαδόροι»
«Καλοδεχούμενη η οποιαδήποτε κριτική και μάλιστα η αυστηρή που μας κάνει καλύτερους, αλλά από εκείνους που πράγματι νοιάζονται για τον τόπο και όχι από τσάμπα μάγκες» συμπληρώνει ο αντιδήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος, χωρίς να διευκρινίζει ποιοι είναι αυτοί οι «τσάμπα μάγκες» που αναφέρει, με κίνδυνο να θεωρηθεί ότι ανάμεσά τους βρίσκονται και οι καταστηματάρχες της Αρτέμιδος, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους, είχαν δηλώσει ότι «μόνο οργή και νεύρα δημιουργεί» η απόφαση να γίνει το συγκεκριμένο έργο την πρώτη μέρα του ανοίγματος των καταστημάτων μετά την καραντίνα και καταλήγει «απειλώντας» με συνέχεια έργων τους όποιους «ιντριγκαδόρους».


Σχετικά άρθρα


Η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος, Γιάννη Παραχεράκη, για τη λεωφόρο Αρτέμιδος

Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Μετά την επίστρωση ασφάλτου επί της Λ. Αρτέμιδος και πριν την ολοκλήρωση και παραλαβή του, παρουσιάσθηκαν ρηγματώσεις στο οδόστρωμα. Για τον λόγο αυτό η επιβλέπουσα Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, προσκάλεσε αρμοδίως την ανάδοχο κατασκευαστική εταιρία να προβεί στην ανακατασκευή του συγκεκριμένου τμήματος όπου εντοπίσθηκε το πρόβλημα. Ο εργολάβος αποδέχθηκε την ανακατασκευή του οδοστρώματος με δαπάνες του και χωρίς την παραμικρή οικονομική ή όποια άλλη επιβάρυνση του Δήμου. Κατά την αποπεράτωση και πριν την παραλαβή του έργου, θα ληφθούν δοκίμια ασφαλτομίγματος προκειμένου να αποσταλούν σε πιστοποιημένα εργαστήρια για τον έλεγχο καλής εκτέλεσης.
Όσον αφορά δε στην ημερομηνία έναρξης των εργασιών, διευκρινίζεται ότι αυτή είχε προγραμματιστεί προτού έρθει σε γνώση μας η άρση των κυβερνητικών μέτρων και σε αναμονή της λήψης των απαιτουμένων αδειών από τον Ο.ΣΥ.Α.Ε. ΟΔΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και την Τροχαία. Οι αποδείξεις στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου.
Καλοδεχούμενη η οποιαδήποτε κριτική και μάλιστα η αυστηρή που μας κάνει καλύτερους, αλλά από εκείνους που πράγματι νοιάζονται για τον τόπο και όχι από τσάμπα μάγκες. Ό,τι χρειάζεται διόρθωση, παρεμβαίνουμε κατάλληλα, έχουμε όραμα, έχουμε στόχους και τους υλοποιούμε.
Σε εσάς τους ιντριγκαδόρους, που αναφέρεστε σε δήθεν κατασπατάληση, «κονόμες», «επαγγελματίες –ανεπάγγελτους συμβούλους», «δεν δούλεψαν ποτέ» και τα συναφή, εύχομαι κουράγιο. Έπεται έργων συνέχεια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια