Αν δεν έχει στοιχεία οφείλει να ανακαλέσει λένε Ισίδωρος Μάδης και Δημήτρης Μάρκου για τις δηλώσεις Ζορμπά


«Υποθέτουμε ότι έχει τα στοιχεία εκείνα που στοιχειοθετούν τα λεγόμενα του και τα έχει καταθέσει ήδη στις αστυνομικές αρχές. Σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει» αναφέρουν Ισίδωρος Μάδης και Δημήτρης Μάρκου, σε σημερινό δελτίο Τύπου, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στις δηλώσεις του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος μετά από τα επεισόδια που ξέσπασαν στην κεντρική πλατεία του δήμου του, το δεύτερο βράδυ της άρσης των μέτρων που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω κορωνοϊού, κατήγγειλε πως η πλατεία «έχει γίνει άβατο» εδώ και πολλά χρόνια και έκανε λόγο ακόμη και για διακίνηση ναρκωτικών, προσθέτοντας: «Είχαμε μέχρι πρότινος το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όχι μόνο. Αυτοί που συγκεντρώνονταν, εκτός ελαχίστων νεαρών από την Αγία Παρασκευή, οι υπόλοιποι έρχονταν από άλλες περιοχές Σπάτα, Παιανία, Χαλάνδρι, Αιγάλεω, Γλυκά Νερά, Νέα Ιωνία και πάει λέγοντας Είναι ωραία η πλατεία μας και την αγάπησε όλη η Αττική ή έχουμε καλή πραμάτεια; Μάλλον το δεύτερο».

Οι δύο δήμαρχοι, Σπάτων – Αρτέμιδος και Παιανίας – Γλυκών Νερών, αφού σημειώνουν ότι «τα όσα τα τελευταία 24ωρα διαδραματίζονται στην Αγία Παρασκευή μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υπεύθυνο πολίτη», τονίζουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την μετακύληση όποιων ευθυνών αλλού» και χαρακτηρίζουν «δυσάρεστη έκπληξη» τη δήλωση του δημάρχου της Αγίας Παρασκευής, «πολύ περισσότερο που επιχειρείται η σύνδεση τους με τον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών».

Η κοινή δήλωση του Ισίδωρου Μάδη και Δημήτρη Μάρκου
Τα όσα τα τελευταία 24ωρα διαδραματίζονται στην Αγία Παρασκευή μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν σε κάθε υπεύθυνο πολίτη. Σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την μετακύληση όποιων ευθυνών αλλού. Η δήλωση του συναδέλφου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής για εμπλοκή ατόμων από την Παιανία, τα Γλυκά Νερά και τα Σπάτα στο υπαίθριο πάρτι αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη πολύ περισσότερο που επιχειρείται η σύνδεση τους με τον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών.
Ο κ. Ζορμπάς υποθέτουμε ότι έχει τα στοιχεία εκείνα που στοιχειοθετούν τα λεγόμενα του και τα έχει καταθέσει ήδη στις αστυνομικές αρχές. Σε κάθε άλλη περίπτωση οφείλει να ανακαλέσει. Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να στοχοποιηθούν οι πολίτες των Δήμων Παιανίας και Σπάτων – Αρτέμιδος.
"Η νεολαία μας είναι δυναμική και με άποψη, ξέρει να αγωνίζεται, δίνει σημασία στην ποιότητα και τη σεβόμαστε, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενισχύουμε αντιδραστικές διαθέσεις, αλλά αντιθέτως οφείλουμε να παρέχουμε γόνιμο έδαφος για ελπίδα και δημιουργία" προσθέτει ο δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος, Δημήτρης Μάρκου, στη σελίδα του στο Facebook.

Σχετικά άρθραΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια