Σε ρόλο "πυροσβέστη" η Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας – Γιατί κάνει λόγο για «κατινιές, κουτσομπολιά και ξεμαλλιάσματα»




«Ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη, ανάρμοστη και ανώφελη» θεωρεί, με ανακοίνωσή του, το σωματείο «Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας» «την προσβολή της επαγγελματικής ιδιότητας οποιουδήποτε συναδέλφου, όπως και την προσβολή της οικογενειακής εστίας» τονίζοντας ότι «κατινιές, κουτσομπολιά, ξεμαλλιάσματα, ανακρίβειες και άστοχα υπονοούμενα, την στιγμή που τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα, απλώς, δεν έχουν χώρο και λόγο ύπαρξης».

Το χρονικό του… «ξεμαλλιάσματος» μέσω Facebook
Στις 22 Μαΐου, ανάρτηση του δημάρχου Σπάτων Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, στο Facebook, «έδειχνε» την Ανανεωτική Ανεξάρτητη Συμμαχία Σπάτων Αρτέμιδας (ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α.) της Άννας Ραφτοπούλου, ως υπαίτια για τις καταγγελίες που τον οδήγησαν, μια μέρα πριν, στο αστυνομικό τμήμα, όταν ξεκίνησε με μπουλντόζα τον καθαρισμό της παραλίας του Αγίου Νικολάου από το φύκια που βρίσκονται μόνιμα συσσωρευμένα εκεί.

Σχετικά άρθρα



Κάτω από την ανάρτηση του δημάρχου, κάτοικος Αρτέμιδος, η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή, σχολίασε με άκρως δυσφημιστικό τρόπο, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένο ιδιοκτήτη καταστήματος στην Αρτέμιδα, και όχι μόνο, ο οποίος, κατά τα λεγόμενά της είχε συμμετοχή σε παράνομες ενέργειες.

Λίγο αργότερα, ο θιγόμενος ιδιοκτήτης του καταστήματος, μέσω Facebook, της ζήτησε είτε να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις παρανομίες τις οποίες ισχυρίζεται στο σχόλιό της, είτε να ανακαλέσει, ζητώντας δημόσια «συγνώμη».
Μάλιστα, ζήτησε το ίδιο και από το δήμαρχο Σπάτων – Αρτέμιδος, Δημήτρη Μάρκου, καθώς και από ένα άλλο άτομο, επειδή «με τη σιωπή τους και την μη αφαίρεση του σχολίου κάτω από την ανάρτηση τους δείχνουν ότι την αποδέχονται πλήρως».
«Εάν δεν γίνει κανένα από τα παραπάνω θα προβώ σε οποιαδήποτε νομική ενέργεια μου δίνει δικαίωμα ο νόμος για συκοφαντική δυσφήμιση» αναφέρει στο σχόλιό του o θιγόμενος δημότης, ενώ έως σήμερα δεν έχει γίνει κάτι από αυτά που ζήτησε.

Η ανακοίνωση του σωματείου "Ένωση ΕπαγγελματοΒιοτεχνών Εμπόρων Αρτέμιδας"


Το ΣΕΒΕΑ ως θεσμικό όργανο και εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες - μέλη του έχει ως στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων και των επαγγελματικών τους συμφερόντων.
Πέραν όμως του θεσμικού του ρόλου, το Σωματείο μας είναι «οικογένεια»!
Σίγουρα υπάρχουν, όπως και σε μια οικογένεια, αντιπαραθέσεις, διαφωνίες, υποχωρήσεις. Στο πλαίσιο της οικογένειας θεωρούμε ανεπίτρεπτη, απαράδεκτη, ανάρμοστη και ανώφελη την προσβολή της επαγγελματικής ιδιότητας οποιουδήποτε συναδέλφου, όπως και την προσβολή της οικογενειακής εστίας!
Κατινιές, κουτσομπολιά, ξεμαλλιάσματα, ανακρίβειες και άστοχα υπονοούμενα, την στιγμή που τα προβλήματά μας είναι πολύ μεγαλύτερα, απλώς δεν έχουν χώρο και λόγο ύπαρξης!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια